Zoekmachine Marketing Tips

Zoekmachine marketing

Zoek een zoekmachine die goed bekend staat en relevant is met aanzienlijk veel verkeer.

Hieraan toevoegend… Voeg een pagina toe met de meest bezochte pagina’s van uw site. Deze stap is nog belangrijker. Elke nieuwe pagina die u wilt toevoegen kan vers verkeer genereren dat deel moet uitmaken van uw betaalde abonneelijst.

Linken met sites die gelijkaardig zijn aan de uwe is één van de meest professionele zoekmachine marketing tips. De site die naar uw site linkt moet relevant zijn voor uw bedrijf.

Link uitwisselingen zijn een manier om een nieuwe bron van gratis verkeer te creëren. Het vinden van kwaliteit sites en het benaderen van de eigenaar om links uit te wisselen is ook een manier om het verkeer van uw site te verhogen.

Hoge kwaliteit one-way links naar uw website is de naam van het spel in zoekmachine optimalisatie van uw site. Deze one-way links van kwaliteit sites en andere websites, betekent dat Google gelooft dat uw site populair is. Gebruik de juiste zoekwoorden in uw tekstadvertenties en gebruik de ALT-tag op de afbeelding die u op uw site heeft. Dit zijn allemaal goede bronnen van kwaliteit one-way links naar uw site. Het toevoegen van inhoud aan uw site moet nieuwe en relevante inhoud bevatten.

Het ontwerp van de website blijft een van de belangrijkste tips voor zoekmachinemarketing. De webpagina lay-out moet direct to the point en weerstaan aan de verleiding om extra woorden of afbeeldingen toe te voegen. De gebruiker moet onthouden dat alle advertenties worden gehost op uw website, dus de verpakking van uw site doet ertoe

Zorg voor een gratis download of een gratis nieuwsbrief in ruil voor het plaatsen van een advertentie op uw site. Gratis aanbiedingen kan van alles zijn, of het nu een gratis eBook of toegang tot een speciale member’s only gebied van uw website … maak het de moeite waard.

Sommige groepen beweren dat wederkerige links niet langer door Google worden gerespecteerd, maar ik ben het daar sterk mee oneens. Hoewel backlinks naar uw site belangrijk zijn, zijn wederkerige links (d.w.z. links naar uw site op uw site en links naar uw site op andere sites), veel invloedrijker. Wederkerige links zijn nog steeds belangrijk omdat op het moment van dit schrijven, de enige goede manier om wederkerige links naar uw site te verkrijgen is om tijd te besteden aan het creëren van inhoud die andere sites als waardevol zullen beschouwen en ook links naar uw site zullen aanbieden.

Helaas worden links in twee richtingen nu gezien als “slechte links”.

De recente Google-update heeft de meeste links opgeruimd die een oorzaak waren van “link farms”, maar er zijn nu veel tweerichtingslinks die nog steeds worden gewaardeerd door de zoekmachines.

Trustzegels en sitezegels waarbij de gebruiker een URL moet invoeren, zijn het soort links dat moet worden vermeden. Deze links zijn misschien niets waard voor u! De beste links zijn inkomende links naar uw site die u zelf hebt gemaakt.

We mogen e-mailmarketing niet vergeten!

Waarom? Als u ooit een e-mail marketing service provider hebt gebruikt, hebt u waarschijnlijk een link naar uw bedrijfswebsite ontvangen van een van hun klanten.

Maak je geen zorgen, links van aPROKEO zijn niet bestraft.

Zoekmachines waarderen het opnemen van trefwoorden voor SEO doeleinden. Het plaatsen van trefwoorden in de ankertekst van inkomende links is een geweldige manier om uw site en uw marketinginspanningen te optimaliseren.