De WISE-slang

Uitstekende service van de verkoper, werd snel verzonden en het product arriveerde zonder beschadigingen in onberispelijke staat. Zal opnieuw van uw bedrijf Shisha kopen!

Ik bestelde een paar pijpen in de 70$-klasse en alle drie kwamen ze in perfecte staat aan. Alle pijpen waren goed verpakt, geen scheuren of problemen met de afdichtingen of bandjes. Ik vond het leuk dat ze in een doos zaten waarin je ze nog een dag zou willen bewaren zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze breken. Ik heb er nu een paar om te roken en zal verslag uitbrengen met mijn gedachten. Ik bestelde drie van de kleine deluxe merkpijpen.

Ik heb een vergunning om te handelen in tabak en tabak gearomatiseerde producten, wat betekent dat ik waterpijpen onder deze vergunning kan bestellen. Ze waren het perfecte artikel, en kwamen goed verpakt, met overheidsstempels en zegels voor de handtekening. Merry Diplomat gamer…In tegenstelling tot veel andere verkopers, luister ik heel goed naar wat mijn klanten over deze pijpen zeggen. Ik zorg ervoor dat hun beschrijvingen volledig zijn, iets waar ik echt gepassioneerd over ben. Ik stuur ook een foto van de pijp, met een klein deel van de tabak ervoor, zodat mijn klant kan zien hoe de artikelen die hij koopt worden gemaakt. Ik heb altijd zeer goede en leuke gesprekken met mijn klanten gehad. Ik heb mijn winkel aan verschillende mensen aanbevolen die mijn website bezochten.

Deze “Diver” pijpen waren geweldig om lid te zijn van de eerste groep pijprokers.

Dankzij de goede service van jullie hadden mijn vrienden deze keer veel meer klasse en amusement. Zeer goed advies over hoe men zijn pijpen kan bewaren en de ervaring voor vrienden kan verbeteren. Zeer tevreden en blij met het eten en de levering aan fijn Nederland

Ik moet zeggen ‘de goede service mijn bestelling is van de beste kwaliteit geweest. Jullie hebben uitstekend werk geleverd.

Ik ben onlangs begonnen met het roken van pijpen en ik kan zeggen dat de International Bottles mij bevallen. Ze leveren echt snel en ik ben echt op het pad van genieten en genieten. De klantenservice is ook erg goed en ik was helemaal onder de indruk van alles wat ik heb ontvangen. De artikelen kwamen snel aan (binnen 2 weken) en zijn gemakkelijk op je rekening berekend toen ik ze bestelde! Een paar positieve opmerkingen: Ik wou dat de opgewaardeerde aluminium doos, die bij mijn aankoop kwam, een houten bekleding had, zodat ik de kom kon monteren om een koel te houden als hij afkoelt op de tabak! Maar ik vraag niet om veel!

Ik heb onlangs de Shisha 75cm international shortcasing besteld, evenals verschillende andere pijpen op e-commerce site. Al mijn pijpen kwamen zeer goed verpakt aan, zonder enige schade aan het artikel. Ik heb een passie voor pijpen en als een volgend product voor mij zou ik hopelijk de Shisha 75cm op voorraad willen hebben. Ik hou van de packetar slang, dat was de manier om te gaan. Dit is pas de tweede aankoop die ik voor mezelf heb gedaan onder het roken van pijpen. Ik was ook verbaasd over de grootte van het pakket uit het VK. De internationale dagelijkse leveringsdienst is een grote goede zaak om te hebben die naar mijn persoonlijke mening werkelijk een uitstekende dienst heeft gehad.

Ik zal me zeker haasten om deze flessen te plaatsen, want ik zal echt concurreren met de andere pijpen die bij de LTN verkrijgbaar zijn.

Ik kocht vijfentwintig shisha pijpen van uw website met de verzendkosten ongeveer 75 dollar, maar er waren enkele vraag over hoe de hoeveelheid en de prijs die u aanbiedt correct te identificeren, dus ik zal uw verzoek om verduidelijking respecteren. Dank u voor het verstrekken van een geweldige service voor de prijs die u bereid bent te staan voor!

Uitstekende service Mooie pijpen van alle merken

Ik heb nu ongeveer twee maanden gewinkeld en ik ben niet teleurgesteld. Overeengekomen hoe goed te identificeren alle merken, tegen een redelijke prijs. Zal opnieuw bestellen!

De beste service die ik ooit heb gehad. Ik heb gekeken naar vele andere online shisha winkel, maar geen geluk. Zeer aangename ervaring, ik probeerde zelfs een van hun goedkope inseams uit om te zien hoe goed ze zouden roken, en ze waren voor het grootste deel zoals beschreven. Zal zeker meer pijpen van jullie kopen. Bedankt.

De WISE poesjes die je me gaf… Ze zijn prachtig!

Ik ben verhuisd naar Alaska en kan u verzekeren dat deze website op uw lijst moet staan voor uw shisha-behoeften. We hebben wat kritiek gekregen voor zijn ‘betaalbare’ prijzen, maar het is wat het is. U kunt absoluut NIET fout gaan met dit bedrijf. In het algemeen, de shisha babes zijn mooi, de pijpen zijn betaalbaar en de klantenservice is uitstekend. Ik heb er 5 gerookt en denk niet dat er ook maar ergens een foutje op de site staat. Zowel de mannen als de vrouwen voor de winkel zijn erg lief. Nooit bezorgd om deze schatjes uit te proberen om te zien hoe ze roken. Een spectaculair bedrijf en de shisha voor mijzelf en mijn vriend paste echt perfect bij onze wensen.

Lees meer:

Amy Deluxe

Waterpijp kopen