Ophanging instellen

Ktm achterbrug

Om te beginnen is Hukstvana een van de meest vertrouwde en betrouwbare merken van motorfietsophanging. Hun producten worden gebruikt door professionele rijders tot cross-country. Sinds 1960 heeft Husqvarna zijn reputatie gevestigd als leider in motorcross vering. Al hun modellen worden aangedreven door functie en design. Al hun producten volgen dezelfde theorie dat prestatie het kenmerk is van een goede vering.

De ophanging van een motorfiets of het nu een KTM achterbrug of een andere vorm van ophanging is een integraal onderdeel van de fiets. Het maakt zowel de rijder en het voertuig glad en comfortabel. Wanneer u de schorsing van uw voertuig aan te passen, je het aan te passen voor uw eigen persoonlijke stijl. Echter, moet u er ook voor zorgen dat u de juiste resultaten te krijgen. Wanneer u uw KTM schorsing wilt aanpassen, is het eerste ding dat u zou moeten doen informatie met betrekking tot uw voertuig te zoeken.

Als je een racer bent, moet je waarschijnlijk beginnen met het instellen van de vering voor uw motor om de rechte lijn prestaties en acceleratie te verbeteren. Echter, als je meer Typisch rijdt, zal de gemiddelde motorrijder beginnen met het aanpassen van de ophanging, om de hoogte te verlagen, en de manoeuvreerbaarheid te verbeteren. Verder is het ook belangrijk om de voorkant van uw voertuig te verlagen. Wanneer een auto geparkeerd staat, zal de voorkant van de auto over het algemeen iets hoger zijn dan de achterkant. Door het voertuig meer op zijn hurken te zetten, wordt het stabieler.

Echter, als u gebruik maakt van een zware motor en uw rit wordt voornamelijk veroorzaakt door de dagelijkse stad rijden, dan moet u overwegen het verhogen van het voertuig om het meer stabiliteit en minder brandstof te verbruiken. Het instellen van de ophanging is eenvoudiger dan het klinkt. Er zijn twee manieren om het te doen. Een manier is om ophanging kruisen of extra links te installeren. De andere is om de geometrie van uw schokdempers aan te passen. Als u een dure machine bezit, zoals een lasapparaat, moet u overwegen te betalen voor een duurder model met meer voorzieningen. Aan de andere kant, als je niet erg goed bent met handgereedschap, dan kun je de informatie op het internet vinden en wat hulp zoeken.

De meest gebruikelijke manier om de ophanging in te stellen is het installeren van een set kruiskoppelingen of extra koppelingen. De schakel bestaat uit een verbindingsstang, voor ingebouwde vering, aan de achterkant van de auto, en een stelbus die verbonden is met het schokdemperkussen en de schokdemper. Wanneer uw ophanging goed is uitgelijnd, zal de auto zeer stabiel zijn en zal hij zich goed gedragen op elk soort terrein. Ook moet de auto met weinig moeite optrekken en remmen. De ophanging moet ook in staat zijn om veranderingen in het terrein te tolereren.

Aan de andere kant, als je nieuw bent om off road rijden of om vier wielen rijden, dan is het de moeite waard om uw ophanging te wijzigen. Het meest voorkomende type is calledender web. Dit type maakt het mogelijk enorme ruimte tussen de inzittende en laadruimte. Dit type van schorsing is zeer goed in het omgaan met off-road omstandigheden. Het maakt het mogelijk de bestuurder om te reizen over rotsen, door modder, en springen over lange afstanden. Echter, de ruimte is nog steeds niet breed genoeg voor lange sprongen.

Lees meer:
Verlengde achterbrug