Keratine Complex Verzorgende Shampoo

De vloeibare keratine, die in Brazilië werd ontwikkeld, is ook in Europa en Azië bekend geworden. De procedure werd echter 100 jaar geleden gestart door een wetenschapper genaamd Alderman.

Alderman was van mening dat keratine perfect was voor gebruik in cosmetica en hij wilde onderzoeken hoe het in producten kon worden verwerkt. Hoewel inussure aanvankelijk reageerde, gaf de keratine niet zo veel af als ijzer. Daarom werd besloten de keratineketens te splitsen zodat ze konden geleren.

Bij bestraling na het gieten van waterstofperoxide in de oplossing, werd de keratine gespleten en verhard. De oplossing bestond uit flessen taaie chemicaliën met een enigszins metaalachtige glans. Zij werden ontwikkeld door het bedrijf toen zij de harde genaaide coco peulen aan het splijten waren na de ontdekking van olie.

Keratine is een van de lichtste processen waardoor synthetische stoffen kunnen worden gevormd. Het zijn dus eigenlijk koele formules van het menselijk lichaam die om speciale redenen worden gebruikt. Keratine vormt bij vermenging met water een glibberig schuim dat gemakkelijk over de huid kan worden uitgesmeerd.

Specialisten zeggen dat als u een droge huid heeft, de keratine uw huid zal hydrateren. Af en toe een gezichtsmaskerbehandeling is geweldig omdat het de huid strakker maakt. De Keratin Complex Care shampoo is gebaseerd op de originele versie van de shampoo. Het bedrijf is trots op het frisse gevoel dat het schuim geeft tijdens het wassen van het haar. De Lather Reconstruction Shampoo wordt ook gewaardeerd om het feit dat het haar zacht aanvoelt. Het schuim is zo gelaagd dat het ook profiteert van een zachte reiniging.

Pro dominization is het op één na beste. Voor krullend haar, blijkt deze dominization regime de beste te zijn. De preventieve maatregel dient om fijn uitziend haar te leveren. Keratine Complex Care Shampoodomains een verscheidenheid van frisheid. De oorsprong van Pro dominization is Italiaans en wordt gebruikt om de kwaliteit van het haar te verbeteren, bijna zoals een gewone conditioner.

De Body Luxe lijn van haarverzorgingsproducten wordt speciaal aanbevolen voor actieve mensen die een druk leven leiden. De producten zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit, en zijn concept met natuurlijke geuren. De Body Luxe Keratin Styling Cream wordt geleverd in een hoge kwaliteit kabuki borstel om het stylen gemakkelijk te maken. Het hoofd kan zachtjes worden gekamd, zodat er niet aan het haar wordt getrokken.

Voor de bescherming van het haar is er ten slotte de Keratin Complex Care Shampoo. Aangezien het haar gevoelig is voor beschadigingen, is de zachte reiniger opgenomen in de Care Shampoo. Bovendien helpt de Care Shampoo ook bij de bescherming tegen schade die andere shampoos kunnen veroorzaken. De Matte Maintenance Care Shampoo is nuttig voor het behoud van de natuurlijke matheid van het haar. Matte Care is op schuimbasis en zorgt voor de nodige hydratatie. De Matte Care Shampoo kan elke dag worden gebruikt voor onderhoud.

Het in evenwicht brengen van het haar, het lichaam en de geest is de ultieme zorg van iedereen. Met het gamma van Keratine Complex Care producten die op het Keratine behandeling Amsterdam te vinden zijn, kan je dat perfect krullend haar krijgen. Laat uw krullen het woord doen!

Lees meer:

Balayage Amsterdam

Highlights Amsterdam