Hoe krijg je een goed kapsel

Ongeveer vijf jaar geleden besloot ik mijn salon Utrechidt te openen, gelegen in het zuidwesten van de stad Utrecht. Nu betekent de naam van de salon iets plukken of eruit trekken. Weinig mensen wisten dat het in deze modestad gevestigd was, want niemand had er eerder van gehoord. Dus nam ik mijn vrienden uit de hele wereld mee naar mijn salon om hun haar te laten knippen en ik legde hen uit, dat we een groter bed nodig hebben, zodat er veel mensen op kunnen wachten.

Mensen een betere indruk geven door een eenvoudig kapsel is immers niet zo moeilijk. Je moet er gewoon goed in zijn. Het maakt niet uit of je goed bent in het knippen van haar, want er zijn genoeg barbershop die deze service aanbieden in Utrechen, Duitsland. Misschien hebben ze verschillende namen, maar iedereen weet dat ze zich richten op mannen en vrouwen die een knipbeurt nodig hebben.

Iedereen in Utrechen kent thelonewood shop. De eigenaar heeft goed voor mijn moeder gezorgd en wilde haar beter van dienst zijn. Ze is vorig jaar overleden en bij haar overlijden werd ze zo overmand door verdriet dat ze niet meer kon praten.

De rest van ons zal nooit weten wat ze heeft doorgemaakt. Ze bracht bijna twee maanden in het ziekenhuis door, daarna twee maanden in het huisje na de geboorte van haar enige kleindochter. In die periode ging ze zes keer weer aan het werk. Als gevolg daarvan werd zij de eerste werkneemster ooit die de keuze kreeg om levenslang boodschappen in te slaan.

Na die traumatische ervaring werkte mijn moeder ijverig om haar gezin door de moeilijke tijden heen te helpen. Ze deed alles wat ze kon om haar gezin in een goed levensonderhoud te voorzien. Ze voedde vijf kinderen op en oma was er zoveel als ze kon. Ze deed alles wat ze kon om bij te dragen aan de financiën van het gezin, en eindigde met zo’n 2000 pond schuld.

In de loop der jaren heb ik veel mensen zoals mijn moeder ontmoet. De meesten van hen hebben hun eigen bedrijf en zorgen goed voor hun gezin. Ik ben trots op hen allemaal en zou voor niets beters willen ruilen. Het is niet altijd gemakkelijk om een vrouw in zaken te zijn, maar als je van binnenuit een succesvolle vrouw bent, ben je altijd aantrekkelijker voor mannen. Ik hoop dat de herinnering aan mijn grootmoeder veel vrouwen kan aanmoedigen om na te denken over hoeveel baat ze hebben bij een goed kapsel en naar de barber Utrecht te gaan. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je haar sneller te laten groeien en jezelf te helpen er op je best uit te zien.

Als u een voorbeeld wilt zien van een vrouw die moeite heeft gedaan om er goed uit te zien, zoek haar op Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige haarsnit, of een eenvoudige nagellak, zult u altijd een mooie vrouw zien met een prachtig kapsel. Ze hoeft niet per se een beroemdheid te zijn om een goed kapsel te hebben, maar het helpt wel. Wanneer je televisie kijkt, of ’s morgens boodschappen doet, zie je altijd een mooie vrouw die haar haar met stijl draagt.

Bescherm uw haar altijd. Iets waar je misschien nog niet aan gedacht hebt, is hoe droog je haar kan worden. Niet alleen kan je haar er extreem stijlloos uitzien als het extreem droog is, je hoofdhuid kan ook behoorlijk geïrriteerd raken van het constant borstelen. Zorg ervoor dat je je haar altijd beschermt tegen de elementen door een sjaal of een habijt te gebruiken wanneer je buiten bent in vochtig weer. Dit zal ook voorkomen dat je haar broos wordt en gemakkelijk breekt.

Chemicaliën vermijden. Klinkt bekend, nietwaar? De kans is groot dat er talloze mensen zijn die je kent die regelmatig peroxide en chemicaliën op hun haar smeren. Over het algemeen wordt dit gedaan omdat de barber in de straat denkt dat het een goed idee is. Zij weet immers misschien niet beter, want peroxide wordt vaak gebruikt als spoeling. Dit betekent dat het haar gemakkelijk beschadigd kan raken en breken, voordat de tijd rijp is om het te vervangen. In plaats daarvan moet u uw stylist altijd vragen om natuurlijke chemische producten aan te bevelen die goed werken in uw haar. Deze natuurlijke botanische producten zijn meestal niet zo duur als u misschien denkt. Onthoud dat u uw haar zeker niet zo erg wilt beschadigen. Je moet er ook voor zorgen dat je je vitaminen blijft gebruiken.

Dit zijn slechts een paar willekeurige tips die ik dacht te delen. Weet je niet zeker of je het zelf moet proberen of het aan je stylist moet vragen? Ik raad je aan om het ook aan je stylist te vragen. Ook al is een stylist misschien moeilijk, je stylist is meestal bereid om nieuwe stijlen te proberen als je goed om hun advies hebt gevraagd.

Lees meer:

Dames kapper Utrecht

Herenkapper Utrecht