Hoe krijg ik haarextensies

Als je nooit een dag van je leven hebt, maar toevallig zo gezegend bent met haar dat het externe aandacht lijkt te vereisen, dan is Ohh My Raw Hair de perfecte plek om te beginnen. Eerst wil je misschien weten wat voor geweldige dingen we allemaal doen. Dan kunt u bepalen of Ohh My Raw Hair de juiste keuze voor u is.

Hairextensions zijn a.) gemaakt van 100% real haar en onschadelijk voor uw eigen haar; en

b.) met de grootste zorg en uitmuntendheid zijn bereid.

Ohh My Raw Hair weet over elk haartype, en hoe elk kan het beste worden verbeterd met extensies. Onze kennis gaat terug tot in de oudheid. De natuurlijke uitstraling van haar wordt al gewaardeerd sinds de Egyptenaren. De Griekse vrouwen van de 5e eeuw verbeterden adrenam hun uiterlijk door al het haar van de oogleden te verwijderen. In recentere tijden zijn hairextensions steeds populairder geworden, vooral bij vrouwen van kleur.

atra en Cleopatra stonden beiden bekend om het dragen van prachtige haarextensies. De kostuums die voor beiden nodig waren, waren op zijn zachtst gezegd ontmoedigend. Ze waren niet alleen mooi, maar ze waren ook statig. Het moet geweldig zijn geweest te weten dat ze er niet alleen geweldig uitzagen, maar dat ze zich ook nog eens aan het verkleden waren, deel uitmakend van een team. De pakken die bij hun hoge kwaliteit haar zaten, waren waarschijnlijk van Indiase afkomst. Als je ze niet hebt, kunnen we ze kopen en gebruiken om je hairextensions te repareren.

De pakken zijn erg duur, maar wij maken ze beschikbaar voor u voor slechts $ 5,00. Wij zullen u ook instructies geven over hoe te zorgen voor uw haarextensies en producten aanbevelen die nuttig voor u zullen zijn.

Als u het pak niet kent, moet u weten dat het een slanke klem is die met een clip aan het natuurlijke haar wordt bevestigd. Het wordt aangebracht aan de wortels van het haar. U gaat gewoon naar een salon in de buurt, en legt aan de kapper uit wat u het beste staat. De instructies die hij u geeft, vertellen u hoe u het pak moet verzorgen en onderhouden. Spoedig zal het kapsel dat u wenst van u zijn.

Hier zijn een paar tips voor het dragen van hairextensions.

 1. Was uw natuurlijke haar goed en conditioneer het zo goed mogelijk. Wanneer u de extension aanbrengt, moet u vermijden het haar te wassen op dezelfde manier als u met uw eigen haar zou doen. In plaats daarvan, spoel het schoon, en dan opbouw moet worden vermeden.
 2. De beste tijd om de extension aan te brengen is direct na het douchen, wanneer het haar warm gestoomd en warrig is.
 3. Zorg ervoor dat u de haarlijnen schoonmaakt elke keer dat u uw eigen haar wast.
 4. De beste manier om de hair extensions door het haar te kammen is om onderaan het hoofd te beginnen (enkele centimeters verder) en naar boven toe te werken (voeten). Als u eerst bovenaan begint, kunt u de extensions gemakkelijk door de haarlijn trekken in plaats van onderaan te werken.
 5. Gebruik een jeukende crème om de extensions aan te brengen in plaats van een gewone borstel.
 6. Als je niet van het idee van haarextensies houdt, doe dan je oorbellen uit en laat de wereld zien dat je niet van extensies houdt!
 7. Knopen en vlechten in de haarextensies in plaats van clips te gebruiken.
 8. legitiem lang haar in plaats van te kleine extensions te gebruiken.
 9. Neem een goede kapper, want hoe beter de kwaliteit en haarverzorging van de extensionsferame, hoe beter ze zullen werken.
 10. Zodra u beslist hebt over het kapsel, en vooral als u beslist dat u uw haar heel kort wilt, moet u een afspraak maken voor een lang kapsel consult bij een kapper. Met uw kapper bespreekt u alles over het kapsel en de haarverzorging. Enkele andere zaken die u met uw kapper bespreekt zijn:
 • Zijn de extensies gemakkelijk om mee te werken?
 • Passen ze bij je andere haar?
 • Hoe zullen de haarextensies reageren op elementen zoals zon, water, detergenten en andere?
 • De kwaliteit van de haarverlenging en de conditie ervan.
 • Het type van de gebruikte kappersuitrusting.
 1. Reviews van hairextensions en hun voor- en nadelen.

Er zijn veel meer dingen die je nodig hebt om na te denken over voordat je eindelijk je haar extensies. Echter, deze lijst zal u op weg helpen in de juiste richting. Als je meer informatie over uw opties voor het krijgen van haarextensies te verzamelen, zult u in staat zijn om beter toegerust voelen met de beslissing die je uiteindelijk maken over de hair extensions die zal worden op je hoofd.

Lees meer:

Pruik kopen echt haar

Frontal wig