Hoe kom je aan een föhn?

Weinigen onder ons weten, dat ons haar een van de belangrijkste accessoires is die we op ons lichaam dragen. Vrouwen die problemen hebben met hun kapsel, kiezen vaak voor een snelle oplossing, met behulp van haarextensies, haaraanvullingen of we slapen ongeveer 8 uur per dag, zodat we dagen met slecht haar kunnen vermijden.

Wil je een geheimpje weten? Dat klopt, we maken ons er allemaal schuldig aan. Een snelle oplossing voor een kapsel zonder je haar een plezier te doen bij een kapsalon. Let altijd op de bleke duidelijk, teken een dot kleur langs je vlechtlijn en zwem door een string vanpesky diktes-hetzij de Braziliaanse of de Peri-Sided. Alleen onnozele mannen of vrouwen van middelbare leeftijd zullen de ballen hebben om een pak te dragen.

Ziet u, als uw haar er niet op zijn best uitziet, hebt u een paar keuzes om er vanaf te komen. Ga naar de salon en laat je haar knippen in een stijl die bij je past. Je moet er immers goed uitzien, niet omdat je er goed uitziet, maar omdat je een fantastisch kapsel hebt gekregen van de herenkapper.

Of, je kunt doen wat veel van ons doen: een stijltang en chloorbleekmiddel gebruiken om ons haar op te föhnen. Een combinatie van warmte en bleekmiddel zal je haar uiteindelijk steil maken en van die kroes afhelpen. Haarlak in bad en aquagels zijn voor veel vrouwen echter niet meer dan een haaraanvulling, dus laten we eerlijk zijn, het is niet per se de beste manier om steil haar te krijgen.

Dat gezegd hebbende, de meeste vrouwen gebruiken wel eens een stijltang, dus het is nuttig voor ons om enkele nuttige tips over het onderwerp te hebben. Je haar omdraaien is niet zo makkelijk als je denkt, en het vergt een beetje oefening, maar het kan wel. Als je gewoon de stappen doorleest om het correct te doen, en weet wat je doet, zal het binnen de kortste keren een verhaal uit het verleden zijn.

Imerabble hair is, zoals de naam al zegt, een manier om je haar minder krullend te laten lijken. Het is een beetje als het aanbrengen van een laagje nagellak op een nagel die al steil is. Door de keramiek die in dit strijkijzer wordt gebruikt, lijkt je haar zo recht als een liniaal. U kunt kiezen uit verschillende soorten krultangen.

De basics zijn onder meer een die twee platen gebruikt, waarbij elke plaat een set tanden heeft die speciaal zijn ontworpen om de lokken aan elke kant ervan af te snijden. Dit betekent dat de warmte door het haar naar de punten gaat, waardoor het kapsel beter blijft zitten. Het helpt ook om het er fris en glanzend uit te laten zien.

Naast het gebruik van een steiltang kunt u ook andere stylingproducten op uw haar aanbrengen. Deze omvatten haarlak, mousse en andere styling gels. Het aanbrengen van een haarproduct om je haar glanzender en pluisvrij te maken kan het helpen om een krul vast te houden. Dit is echter maar een tijdelijke oplossing, want je haar zal weer in zijn normale staat terugkeren zodra je het hebt gewassen.

Als je op zoek bent naar een manier om het pluizen te verminderen en de krullen onder controle te houden, moet je overwegen om je haar te laten föhnen. Dit stopt het kroezen nog voor het begint en je kunt je haar gemakkelijker in bedwang houden als het gekruld is. Het probleem is echter dat de meeste vrouwen de föhn te heet vinden en dat hun huid er vaak van verbrandt.

Het goede nieuws is dat de meeste vrouwen een föhn op de juiste stand vinden staan, en dat het mogelijk is om het strijkijzer voor verschillende kapsels te gebruiken voordat de behoefte aan een stijltang ontstaat bij kappers.

Uiteindelijk moet je nog wat tijd besteden aan het vinden van de juiste stijltang voor jouw haartype, maar als je je tijd neemt en de stijltang vindt die het beste bij je past, hoef je je nooit meer zorgen te maken over een bad hair day.