Hoe epileer je wenkbrauwen

Verwijder het extra haar door de haren in hapjes te schikken. Gebruik een lippenstift of eyeliner. Maak een knoopje met de toppen van uw vingers en trek het naar beneden, let op waar de nagels van uw vingers komen. Doe dit een paar keer om de boog te maken. Herhaal dan, naar voren, beginnend bij de boog, Stefansson stijl.

En dat is alles. Volg deze stappen voordat je gaat epileren om er zeker van te zijn dat je met de wenkbrauwen overweg kunt. Voordat je begint met epileren, zorg ervoor dat je je gezicht hebt gewassen en geëxfolieerd. Gebruik dan een borsteltje en zorg ervoor dat gladde, ronde streken het beste zijn. Epileer vervolgens in de richting van de haargroei. “S” wordt gebruikt om een korte stop tussen de wimpers aan te geven.

Begin bij de binnenste ooghoek en beweeg naar buiten tot het puntje van de wenkbrauw te epileren. “A” is om een smalle strook voor de oren te maken. U moet deze strook het label “A” en “B” geven. Maak dan een andere smalle strook “C” van de brug van de neus naar het oor. Ga verder naar het middelste deel van de wenkbrauw “D” en verwijder de extra haren. Dit is om er zeker van te zijn dat je niet te veel plukt.

Veeg de wenkbrauwen vanaf de binnenkant van de wenkbrauw naar de buitenkant van het oog. Het is goed om een wenkbrauw lager te epileren dan de andere om de ogen te helpen openen. Zo lijkt het alsof je geen make-up draagt. Als je klaar bent met epileren, kam de wenkbrauwen dan recht en stop ze boven de buitenste ooghoek. Epileer de haartjes boven de boog in de vorm van een V. Vergeet niet het pincet uit te houden als je mascara op hebt. Gebruik onder het apparaat een plat dun borsteltje en epileer in de richting van de uitgroei. Als u arm bent, moet u het misschien om de 3 maanden vervangen. Om blauwe plekken te voorkomen, niet epileren als u rood bent.

Een goede huidverzorging voorkomt dat uw wenkbrauwen dunner worden. Eet voldoende en gezond voedsel. Hoe later je eet, hoe groter de kans dat je wenkbrauwen dik blijven. Werk met een borstel met natuurlijke haren en verwijder dode punten om ingegroeide haren te voorkomen. Epileer altijd in de richting van de groei. Puistjes kunnen ontstaan wanneer rode haren naar binnen groeien in plaats van naar buiten, dus het is belangrijk om in de groeirichting te epileren.

Als u klaar bent met epileren, gebruik dan een neutralisator om het haar fijner te maken en het opnieuw te laten groeien. Als u niet tevreden bent met het resultaat, wacht dan een paar weken om het haar te laten hergroeien en epileer dan.

Je kunt je geheim onthullen, om je te helpen veilig en effectief te epileren. De beste tijd om te epileren is ’s avonds, voordat je naar bed gaat. Ga liggen met je ogen dicht. Kus je kussenGoede houding is een manier om je epileerpogingen succesvol te maken. Ga ook naar de badkamer voordat je begint met epileren, zodat je je nergens aan stoot en stress krijgt en de haartjes in de verkeerde positie komen te zitten. Zorg ervoor dat je niet te dicht bij je wimpers epileert, anders komen ze vast te zitten aan de verdwaalde haartjes die je hebt geëpileerd. Je kunt ’s morgens boven je wimperrand epileren voor een natuurlijke make-up of ’s avonds onder je wenkbrauwlijn voor een meer dramatische make-up.

Je zult zo blij zijn met je nieuwe gevoel voor stijl, dat je niet anders kunt dan kwijlen. Maar als u de volgende ochtend wakker wordt, denk er dan aan om uw gezicht te wassen, zodat u niet wakker wordt met uw make-up op. En je oog make-up blijft waar het hoort te zijn.

Lees meer:

Beautysalon Rotterdam

Waxen Rotterdam