Hoe de voeten te verzorgen

Beide voeten zijn even hard, ze hebben verschillende maar gelijke voeding. We moeten beide voeten op een verschillende manier verzorgen, zelf of bij een Pedicuresalon Den Haag. Hoewel we eerst aan de gezondheid van de andere voet moeten denken, kunnen we deze twee voeten afzonderlijk verzorgen.

De huid van de voeten van deze zijn de meest oppervlakkige voeten en ze zijn gemakkelijk te worden verzorgd. Hier leer je ook over de huid, hoe je de huid moet wrijven en schoonmaken, en de behandeling van schimmelinfecties. De verzorging van de huid is hier een ware kunst. De voeten zijn hier zo droog en de bloedcirculatie is niet zo goed. De enige manier om de huid fris te houden en niet voor verrassingen te stellen, is ze te beschermen tegen zeep.

Instructies voor het verzorgen van voeten (tenen lakken & pedicure) Begin met het zachtjes terugduwen van de nagelriemen op de ballen van de voeten. Knip de huid niet af en verwijder de nagelriemen niet. Ze zijn er voor een doel. Duw de nagelriemen ook niet te ver terug, maar alleen genoeg om stof te verwijderen of het risico op letsel. Probeer de nagelriemen niet te verwijderen op het moment dat ze hun doel dienen. Trek vervolgens de tenen voorzichtig in een bepaalde richting naar achteren en breng dan kuurillin aan op elk van hen. Als ze te strak zitten, knip ze dan in het midden in, als algemene regel. Cureilline is een mengsel van antibacteriële stoffen en toxine voor het wegwassen van schimmel en infecties.

De volgende stap is het weken van de voeten in een kom warm water gedurende vijf tot tien minuten, om de dode huid te verzachten en de huid beter beschikbaar te maken. Denk eraan dat u de huid niet te droog maakt. U kunt aardappelen, komkommer of theezakjes gebruiken en deze ’s nachts over het bed leggen of gewoon bij het vuur. Voor de aardappelen kunt u ze in water of sap laten staan, ook kunt u ze in een kom pureren, mengen en een nacht laten staan om de huid te reinigen. U kunt een pasta van gekookte rapen en water met het mos van rozen aanbrengen. Ook rozenblaadjes zijn erg goed voor de voeten. U kunt ook theezakjes gebruiken, dat is nog effectiever.

Nu de voeten zijn gereinigd, kunt u een paar stevige schoenen aantrekken die als balsem kunnen dienen bij eventuele ongelukken. Het is ook aan te raden om een handdoek over de schoenen te dragen om die reden. Over het algemeen worden wandelaars graag opgevangen door een bal van schoenen en niet door schoenen. Als u graag op blote voeten loopt, kunt u een aantal gespecialiseerde schoenen vinden voor wandelen in de stad. Wandelen in de avonduren is ook iets, wat uw voeten soepeler kan maken.

Draag ook niet elke dag dezelfde schoenen. Het wordt een gewoonte om de schoenen steeds weer te dragen, wat de textuur van de schoenen kan beschadigen. Deskundigen raden aan om uw schoenen minstens twee weken per maand te vervangen.

Bovendien biedt het gebruik van de bal van de voeten ook bepaalde voordelen voor de gezondheid. Er wordt gezegd dat het apparaat als een ontgiftingsmiddel voor het lichaam is. Er is weer een medicinale lucht waarin de zuurstof doordringende eigenschappen van het apparaat zelfs de eenvoudigste van de stof, bacteriën en virussen die aanwezig zijn zelfs in de dichtstbijzijnde van de kamer te doden. Het is een feit dat deze gifstoffen en ziektekiemen zelfs allergieën en huiduitslag kunnen veroorzaken.

Lees meer:

Schimmelnagel Den Haag

Kalknagel behandelen Den Haag