Henna Tips

henna glad en mooi, de supermodel look die je altijd al wilde. De supermodel look die u altijd al wilde is eigenlijk niet zo moeilijk te bereiken. Het vergt een beetje tijd en geduld en vele bezoekjes aan de stylist, maar de beloning is het meer dan waard. Als je er nog nooit aan gedacht hebt om henna te gebruiken, zijn hier enkele belangrijke henna-tips die je misschien wilt overwegen.

ODUCT Grondbeginselen

Het eerste ding om over na te denken is wat voor soort henna brows te gebruiken. Verschillende soorten henna zullen een verschillend effect geven, verschillende resultaten geven en over het algemeen ook verschillende geuren hebben. versnelde henna zal u helpen om een donkerdere meer intense kleur te bereiken. Dit kan worden gebruikt als u op zoek bent naar een volledig natuurlijke look. De versnelde henna zal uiteindelijk vervagen en u zult de kleur moeten bijwerken. Als u op zoek bent naar een compleet andere look op dezelfde basiskleur, kijk dan uit voor maagdelijke henna. Als je dit type spuit, krijg je niet altijd de kleur die je wilt.

Haarlengte

Een andere factor om te overwegen is de lengte van je haar. Als je van plan bent om deze stijl voor een lange tijd te laten zitten, gebruik dan haar dat minstens 3 inches lang is. Als je het maar een dag of twee wilt laten zitten, gebruik dan iets korter haar. Voor de beste resultaten, gebruik iets dat ten minste 3 centimeter van je hoofdhuid is.

Toepassingstype

Sommige henna-producten zijn bedoeld om gedurende een bepaalde tijd te worden gebruikt. Als je deze producten nog niet eerder hebt gebruikt, dan kun je ze beter niet meer gebruiken nadat je een nieuw kapsel hebt gekregen. Als je van plan bent je haar met henna te verven, kies dan een product waarop staat dat het veilig is om op gekleurd haar te gebruiken. Als dat niet zo is aangegeven, gebruik het dan niet.

Er zijn zoveel grote voordelen aan het gebruik van henna. Het is een prachtige en mooie manier om je look op te lichten en je een andere look te geven zonder dat je veel extra styling moet doen of veel geld moet uitgeven. Net zoals met om het even welk ander gift, is het geven van henna de beste manier om het verdergaan in het leven te vieren. Met de hand henna weven kan een manier zijn om nieuwe vrienden te maken en anderen te leren kennen terwijl je plezier hebt. Dit is een levende, groeiende, mooie trend. Als u zoekt om een goede henna klant te vinden om uw haar met te weven, zijn er verscheidene opties.

Vind een mentor: Zoals ik eerder vermeldde, zijn er vele opties wanneer het zoeken naar een henna klant andere dan het voltooien van een henna weven cursus. Als u een henna klant zoekt om u van een nieuwe blik te voorzien, dan is het vinden van een mentor om u langs de manier te helpen belangrijk. de mentor zal u in de juiste richting voor zover wijzen welke types van henna het best in staat zullen zijn om het type van blik te verwezenlijken u gaat voor.

Maak een fotoalbum: U kunt worden gecrediteerd voor een goed verrichte klus als u een paar goede foto’s neemt van het proces van het schilderen van uw lichaam met henna. Dit zal u een kans geven om potentiële klanten de look van uw lichaam te tonen die zij zo wensen. Als u niet volledig gelukkig met de blik bent, dan hebt u de optie om een andere foto te nemen.

ll. uw henna bijvullen: Met alle verschillende henna-producten op de markt, is het gemakkelijk om het bijvullen te vergeten. Maar zoals in het allereerste punt al is gezegd, is het belangrijk om dit te doen zodra u klaar bent met de huidige partij henna. Soms verdeelt de henna fabrikant de henna pas wanneer u moet bijvullen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen.

ll. Vermijd lijn: Wanneer u een nieuwe laag henna aanbrengt, probeer dan niet om het pad van de pas geschilderde huid te lijnen. Het ontwerp van de henna zal door de pas geschilderde huid heen te zien zijn en de lijn zal een nadeel zijn wanneer de henna opdroogt.

Bepaal de beste manier om henna aan te brengen:Typisch, 1/2 kop van sterke witte of chocolade kan worden gemengd met 1/2 kop van sterke zwarte henna zal het lichaam schilderen. Het kiezen van het mengsel op de beste manier uw huidskleur, licht of donker zijn. Voor brunettes, met behulp van meer chocolade, terwijl de rest neutraal.gebied onder de donkerder zijn. Whiteners gebruiken 1/2 kop sterke koffie of zwarte henna.

Hoe doe je het: 1/4 kop sterke henna of curdartana is een gemengd met 1/2 kop sterke koffie wordt gebruikt als basis. Witter maken. Breng het mengsel tot 1/2 kop water. Voeg 1/4 kopje sterke koffie of heet water toe. Laat tot 1/2 kopje voor stran ideale consistentie. Meng door elkaar. Giet er een beetje koffie door als je evenredige hoeveelheid henna of krullen. Giet door uw evenredige hoeveelheid vlakheid.

Lees meer:

Henna brows kopen