De Huidverzorging

De Smeteren , arts dermatologie bij Rotterdam Skin hippya, bezoekt al beauty spa’s sinds de jaren zeventig, toen hij zijn patiënten de natuurlijke look begon te geven. De arts is ook beschermheer van de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Tijdens zijn jaarlijkse wintergastenevenement in januari besloot hij een facelift met frans zijlipje aan te bieden. “Het voelt echt goed om eindelijk een kat een Franse neus te geven,” zei hij.

Bettejung, ook dermatoloog, was altijd erg onder de indruk geweest van De Smet’s vaardigheden. Na zijn pensionering bezocht hij De Smet in zijn Dam Neck Skin Resort en zag het beroemde aspect van de oren van zijn cliënt. Nadat hij zijn diepe onophoudelijke zorg had verondersteld, nam hij opnieuw contact met hem op. Tegenwoordig runt hij een privékliniek en stuurt hij zijn patiënten via ISAPS naar De Smet.

Bekser huidverzorging is een speciaal Huidkliniek in Rotterdam

In tegenstelling tot de meeste huidverzorgers, gebruikt Besses zijn eigen afgeleide nafta en minerale zouten om zijn patiënten te verjongen en te herstellen. Besses huidverzorgingsproducten bevatten geen chemicaliën. Ze bevatten een combinatie van enzymen, die de huidweefsels afbreken. Na drie of vier behandelingssessies krijgen zijn patiënten een zachte en gladde huid, die hen opmerkelijk geloofwaardiger maakt.

“Ja, ik kan zeggen dat ik een dwerg ben vergeleken met anderen. En ik ben er trots op hoe ik erin slaag om slank te blijven, zelfs met al het vet in mijn lichaam. Ja, de manier waarop ik eruit zie is een geschenk van God,” vertelde Besses ons toen we hem ontmoetten.

Geen wonder dat Besses vaak wordt aangezien voor een luie stoel onder huidverzorgers.

Hij reinigt zijn huid met kruiden en ongeraffineerd zout water. Hij wil niets dan het beste voor zijnDRX – patiënten. En voor zijn bezorgklant geeft Besses de voorkeur aan het lichtgewicht gezichtsserum van De Smet met zonnebrandcrème. De oplichtende eigenschappen van het serum gaan de natuurlijke tekenen van veroudering tegen. Door de sunblocking in combinatie met Besses’ intensieve peeling ervaren zijn cliënten een verbeterde, jeugdigere teint.

De Smet gezichtsserum heeft exfoliërende eigenschappen. De oplichtende eigenschappen verwijderen dode huidcellen. Besses gezicht straalde letterlijk. God koos voor een natuurlijke gloed.

Gezichtszalven met pelolina of pelargine worden door Besses gebruikt. Trainers worden ook gebruikt. Deze vergemakkelijken de hergroei van collageen in de huid. Het reinigt de poriën diep en helpt de verspreiding van witte smurrie te voorkomen. De sessie duurt ongeveer 10 minuten. Na afloop krijgt de patiënt een schone set kleren aan.

Bescheidenheden worden voorkomen

De Smet medicatie kan een uitstekend middel zijn om patiënten van Besses’rhus te verlossen. Hoewel het de ziekte niet kan voorkomen, kan het de symptomen beter bestrijden.

Twee handschriften van De Smet komen voor op het briefhoofd van Besses kantoor en op de passagierslijst van Besses.

Uit de documenten van Bessis’ kantoor bleek dat hij in feite Besses serum had gebruikt. Een van Besses symptomen was aanhoudende jeuk. Tot zijn grote verlegenheid smeekt hij zijn arts om de zalf tijdelijk te stoppen. Hoewel de arts een biopsie verricht, weigert hij het serum op te geven.

Succesvolle oplossing van maagklachten

Bessis’ trip naar het toilet was verontrustend. Hij was bezorgd over zijn veiligheid na het drinken van een glas van het supersterke vloeibare diarree medicijn.

Succesvolle oplossing van blaasontstekingen

Het is vaak een probaat middel om een dag lang een urinestraal bij zich te hebben. Na enkele dagen nemen de blaasontstekingen af.

De U.S. Food and Drug Administration heeft het medicijn goedgekeurd om Besses te behandelen.

“Het is prachtig om ondersteunende ziekenhuisrapporten van Besses te lezen waaruit blijkt dat, wanneer begonnen, medicamenteuze therapie de nodige verlichting kan geven en zelfs de levensvaardigheden van Besses kan verlengen,” zei Dr. David Mabrie, directeur van het National Institute of Metabolic Disease Variety Cell Laboratory en universitair hoofddocent geneeskunde aan het Emory Johns Creek Hospital.

Lees meer:

Huidtherapeut Rotterdam

Acnebehandeling Rotterdam